[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Mon Mar 28 09:54:22 UTC 2011


Да се пријавам и јас за НСНД, па ако може да ме рачунате и мене за кај 
ќе се сместувате. Некој на #lugola ми кажа дека на претходниот сте 
спиеле во Хостел, по 900 ден. ноќевање... Сепак, ако сите сте на едно 
место можете да ме планирате и мене, ако немате ништо против. Друго, ако 
има некој да ме собери од автобуска, пошто ја сум од Струмица и со рејс 
ќе доаѓам... или па Google Maps нема да е лошо, само да не е многу 
далеку. Чекам одговор за да знам како да си планирам. Поздрав.

/ Од друг мејл бев пишал претходно, гледам сте го одбиле.

On 26.03.2011 00:40, Aleks wrote:
> Ок, дефинитивно е потврдено дека ќе се оди во Штип на НСНД.
>
> Информации напишав на вики, http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Штип,
>
> Досега е договорено :
>
>   * Дата - 2 и 3 Април т.е. првиот викенд во Април
>   * Настанот ќе се одржува во просториите на факултетот за
>    информатика во Штип
>   * Ќе се преспива во Штип (и ќе се јади пастрмајлија), смештајот
>    нахнадно ќе се договори
>
> Како што се прави и друг пат, точната програма ќе ја составуваме на 
> лице место. Сега за сега кој сака нека напише што сака да слуша.
>
> Треба да договориме, со што ќе одиме ? (коли?) и да видеме кој ќе 
> одиме (така да пријавувајте се тука, доколку дефинитивно одите, на 
> листата или на вики)
>
> Discuss !!1!@#$%^
> -- 
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


-- 
Facebook: http://facebook.com/kuzman0v
Twitter: http://twitter.com/kuzman0v

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110328/8b918458/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list