[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

mrzerobeta at gmail.com mrzerobeta at gmail.com
Thu May 5 08:27:25 UTC 2011


Значи би можел да идам и јас?
- 16 год. Од Прилеп сум, имам престој таму, а се надевам и за пат ќе се  
снабдам.

Иако сум мал запознаен сум со скоро сите насоки поврзани со ИТ.
Единствено прашање ми е каква улога би имал јас таму? (дајте ми подетален  
одговор на ова)

ПС: Ако би идел би носел уште еден пријател. Ако не, ќе видиме на пат да не  
има некој за превоз да го однесиме.

Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110505/b3c091ff/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list