[2s.mk-friends] дежурства во Хаклаб

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu May 5 12:33:25 UTC 2011


>> Од досегашната дискусија креирав страница на викито
>> http://wiki.lugola.net/Хаклаб/Дежурства
>> Повелете додавајте што фали.

Ја ажурирав табелата со дежурства до јули месец.

http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства

Ако има некој нов што сака да биде дежурен, нека се додаде било која
недела, и нека ги помести останатите подоцна.

Ако на некој од тие што се веќе во табелата не му одговара нека си
смени со следниот итн...

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list