[2s.mk-friends] дежурства во Хаклаб

Sasho Andrijeski andrijeski at gmail.com
Thu May 5 15:54:25 UTC 2011


2011/5/5 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> Ако има некој нов што сака да биде дежурен, нека се додаде било која
> недела, и нека ги помести останатите подоцна.
>
> Ако на некој од тие што се веќе во табелата не му одговара нека си
> смени со следниот итн...
>

Само ве молам без "last minute" преместувања. Не е етички некој да си
планира дека одредена недела ќе биде дежурен 1 месец однапред, а вие да го
преместите за друга недела кога тој не е во можност да дежура.
Мислам дека е подобро тие што сакаат да дежураат и при тоа да поместат некој
што моментално е дежурен во некоја недела, барем пред тоа да го
исконтактираат, за да има во предвид дека неделата на дежурство му е
сменета.

(Се надевам дека ме сфативте) :)

-- 

*Sasho Andrijeski*
Life Hacker

Please think of your environment and switch to electronic documents.
Printing e-mails is usually a *waste*.

The information contained in this email and any attachments is confidential
and may be subject to copyright or other intellectual property protection.
If you are not the intended recipient, you are not authorized to use or
disclose this information, and we request that you notify us by reply mail
or telephone and delete the original message from your mail system.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110505/e5d2eeda/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list