[2s.mk-friends] Едно лето

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Mon May 9 21:10:17 UTC 2011


Здраво до сите,

неделава ќе го објавуваме официјално www.ednoleto.mk  па ги замолил сите што
пратија некаков проект или планираат да испратат истото да го направат што е
можно побрзо.
Листата со проекти се наоѓа на  http://wiki.spodeli.org/Едно_лето па
најдобро е таму да се среди се. Пример за добро средена
страна.<http://wiki.spodeli.org/%D0%95%D0%B4%D0%BD%D0%BE_%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE/Rubymk>
Ако има некакви проблеми или сугестии контактирајте ме.

Поздрав,

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mk | mite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://twitter.com/javausergroupmk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110509/dee66fda/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list