[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Дамјан Димитриоски damjandimitrioski at gmail.com
Thu May 12 04:31:58 UTC 2011


Здраво,

2011/5/12 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

>
> Стандардна агенда нема, освен можеби:
> доручек, преставување и бирање на теми, презентации, ручек, уште
> презентации, излагање ...
> доручек, презентации/workshop, ручек, уште презентации, излагање и
> враќање во Скопје или останување во Охрид на уште некој ден.
>

Добро, а значи нема нешто во толку и толку часот ќе се собериме сите, значи
кој во колку часот ќе му се појди :D.

А да, место на собир ?

Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110512/5a6e5a84/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list