[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu May 26 00:05:15 UTC 2011


> е, да, официјален јазик ќе биде англиски - да си знаете

и…
иако агенда нема, по пат размислувајте што сакате да чуете, што можете
да раскажете и на која журка ќе се иде вечерта :)-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list