[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed May 25 23:28:29 UTC 2011


> Moze da se dojde taka random ? neli? :)

да, сосема отворено

под услов да:
- не top-постираш
- не праќаш html мејлови
- го бришеш непотребниот дел од пораката
- го прочиташ бонтонот на листата
- си го пишеш името во мејловите

;)


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list