[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 26 10:21:27 UTC 2011


2011/5/26 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> Златко, Глиша, Стама и Аждер - ќе треба да ве сместиме негде -- и… тоа е
> сѐ што имам на списокот… друг некој ако нема кола, ќе мора со аутобус да
> иде.

Глиша, Златко имате план, кола или сл? Или идеме со автобус :)?


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list