[2s.mk-friends] NSND Охрид последен повик

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu May 26 10:32:54 UTC 2011


>> Златко, Глиша, Стама и Аждер - ќе треба да ве сместиме негде -- и… тоа е
>> сѐ што имам на списокот… друг некој ако нема кола, ќе мора со аутобус да
>> иде.
> 
> Глиша, Златко имате план, кола или сл? Или идеме со автобус :)?

и баже и мите се на овој список (ко шо разбрав)-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list