[2s.mk-friends] Fedora 15 Network Manager

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri May 27 12:40:31 UTC 2011


Момци и девојки, ајде малку помош :)
Правев 'yum update', фино лепо се комплетираше се, али сега немам интернет,
ниту пак ја покажува иконката за мрежа. Кога одам во Network ми јавува „The
system network services are not compatible with this version“ и ништо не
може да правам. Исто, во Network Connections ништо не може да правам, сите
полиња се недостапни. Чаре?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110527/d28f2aa4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list