[2s.mk-friends] Debconf - Бања Лука

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon May 30 13:00:25 UTC 2011


2011/5/30 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Здраво хакери и хакерки (и хејтери ај),
>
> Од 24ти до 30ти јули во можеби прв и последен пат на овие простори се
> оддржува конференцијата DebConf:

Да, инаку треба и да се регистрираме
http://debconf11.debconf.org/register.xhtml - што побрзо подобро -
иако веќе не нудат помош околу сместување, ако одиме поголема група на
луѓе сепак може да ги контактираме организаторите и да видиме дали
можат да ни излезат во пресрет бар околу нешто.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list