[2s.mk-friends] Debconf - Бања Лука

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon May 30 14:17:44 UTC 2011


Можам да ти кажам дека јас сигурно ќе одам и веќе сум регистриран.
Но, сеуште немам седнато да планирам конкретно нешто ( во текот
на неделата ќе се анагажирам да видам што и како).

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list