[2s.mk-friends] Редовен состанок на 06.05.2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue May 31 09:42:59 UTC 2011


2011/5/31 Божидар Проевски <bobibobi at lavabit.com>:
> On понеделник 30. мај 2011 20:20:09 Новица Наков wrote:
>> ваљда мислите 5.6.2011?
> Да.

Дали може да се спреми агенда за состанокот?

Кои теми би сакале да ги дискутираме и за кои работи треба да се ангажираме?

Да не идламе пола саат за џабе.

Со почит,
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list