[2s.mk-friends] Редовен состанок на 06.05.2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue May 31 10:20:14 UTC 2011


> Дали може да се спреми агенда за состанокот?
>
> Кои теми би сакале да ги дискутираме и за кои работи треба да се ангажираме?
>
> Да не идламе пола саат за џабе.
>
> Со почит,

Јас би предложил,

* Сума-сумариум на НСНД Охрид, доколку има некој забелешки, да знаеме во 
иднина што да се подобри
* Дискусија околу проектот за грантови од Град Скопје
* Дискусија околу КИКА, да видеме до каде е работата со просторот во 
заводот за вработување, дали воопшто ќе се случи нешто од тоа и ако не, 
да продискутираме за можни решенија околу просторот

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list