[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Nov 1 21:22:27 UTC 2011


2011/10/30 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2011/10/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>> Треба да видеме, кој ќе оди и со што ќе се оди.
>
> +1
>
> веројатно ќе иам и кола ако се собереме 4ца why not, ќе треба и зелен картон.

Ваљда треба да се пријавиме овде а?

http://sfk11.eventbrite.com/


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list