[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Nov 2 18:24:55 UTC 2011


> Има ново место кај polyesterday во дебар маало, 60+ квадрати на приземје,
>> 3 соби кујна со сѐ само без фрижидер и купатило.
>> Цената е 210е + сметки значи околу 250 би требало сѐ да фати. Може да го
>> видиме утре или задутре, ќе се чујам утре со жената од агенцијата да се
>> договориме.
>>
>> Поздрав,
>>
>>
> Што се случи со ова ??
>
>
>

уште нема callback

-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111102/a570dc69/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list