[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Nov 4 12:07:11 UTC 2011


> Има ново место кај polyesterday во дебар маало, 60+ квадрати на приземје,
>>> 3 соби кујна со сѐ само без фрижидер и купатило.
>>> Цената е 210е + сметки значи околу 250 би требало сѐ да фати. Може да го
>>> видиме утре или задутре, ќе се чујам утре со жената од агенцијата да се
>>> договориме.
>>>
>>> Поздрав,
>>>
>>>
>> Што се случи со ова ??
>>
>>

ми се јави жената се договоривме околу 5 кај католичка.


-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111104/bb260b40/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list