[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Nov 4 21:05:05 UTC 2011


2011/11/4 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>> Ваљда треба да се пријавиме овде а?
>>
>> http://sfk11.eventbrite.com/
>
> би требало да се пријават сите што планираат да одат, да.
>
> Мене ми ја прифатија презентацијата за CouchDB, така да сигурно идам.
>
>
> Еве го воведот:
>
> Introduction to CouchDB and CouchApps

Уште нешто дали приметивте дека оваа година конференцијата е *само* на
12 ноември. Тоа значи дека може да одиме
сабајле и да се вратиме вечер на еден ден само.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list