[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Mon Nov 7 17:02:38 UTC 2011


Значи конечно, и јас и Алекс одиме.

2011/11/4 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2011/11/4 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>>> Ваљда треба да се пријавиме овде а?
>>>
>>> http://sfk11.eventbrite.com/
>>
>> би требало да се пријават сите што планираат да одат, да.
>>
>> Мене ми ја прифатија презентацијата за CouchDB, така да сигурно идам.
>>
>>
>> Еве го воведот:
>>
>> Introduction to CouchDB and CouchApps
>
> Уште нешто дали приметивте дека оваа година конференцијата е *само* на
> 12 ноември. Тоа значи дека може да одиме
> сабајле и да се вратиме вечер на еден ден само.
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list