[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Mon Nov 7 17:08:41 UTC 2011


I jas sum za!
On Nov 7, 2011 6:02 PM, "Bojan Ilievski" <drakuwa at gmail.com> wrote:

> Значи конечно, и јас и Алекс одиме.
>
> 2011/11/4 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> > 2011/11/4 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> >>> Ваљда треба да се пријавиме овде а?
> >>>
> >>> http://sfk11.eventbrite.com/
> >>
> >> би требало да се пријават сите што планираат да одат, да.
> >>
> >> Мене ми ја прифатија презентацијата за CouchDB, така да сигурно идам.
> >>
> >>
> >> Еве го воведот:
> >>
> >> Introduction to CouchDB and CouchApps
> >
> > Уште нешто дали приметивте дека оваа година конференцијата е *само* на
> > 12 ноември. Тоа значи дека може да одиме
> > сабајле и да се вратиме вечер на еден ден само.
> >
> > --
> > Igor
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111107/e1af6359/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list