[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Nov 10 15:36:47 UTC 2011


Превоз сега за сега :

2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во 
другата се Уфо, Стама и Дамјан.

Има уште едно место во колата кај Уфо, доколку некој сака да оди може да 
го пополни тоа место.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list