[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Thu Nov 10 16:05:52 UTC 2011


Најдовме уште еден, Боки може да дојде со Дамјан за да испаднеме 2
коли по 4 мина.

Поздрав


2011/11/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Превоз сега за сега :
>
> 2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во другата
> се Уфо, Стама и Дамјан.
>
> Има уште едно место во колата кај Уфо, доколку некој сака да оди може да го
> пополни тоа место.
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list