[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Darko Stojkovski dar3.st at gmail.com
Thu Nov 10 21:03:44 UTC 2011


Можеби е добра идеја наредниот викенд да се организира една „работна 
акција“. За викенд сите се слободни плус и ја би можел да дојдам од сабајле.More information about the Ossm-members mailing list