[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Nov 10 21:12:34 UTC 2011


On 10.11.2011 22:03, Darko Stojkovski wrote:
> Можеби е добра идеја наредниот викенд да се организира една „работна 
> акција“. За викенд сите се слободни плус и ја би можел да дојдам од 
> сабајле.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Наредниот викенд е многу далеку, мора сега ова да се среде

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list