[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Nov 10 21:54:41 UTC 2011


On 10.11.2011 22:44, Божидар Проевски wrote:
> On Thursday 10 November 2011 22:12:02 Aleks wrote:
>> Имаме направено мреки од сите простории, нахнадно ќе ги закачам штом
>> најдам некој FLOSS софтвер за дизајнирање за соби :)
> http://www.sweethome3d.com/
>
> Поздрав
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Да и јас го најдов тој, интересно многу изгледа, али ова ретардиранава 
Java што ја имам инсталирано не се сака со софтверот. 
FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list