[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Nov 10 23:40:40 UTC 2011


2011/11/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> Наредниот викенд е многу далеку, мора сега ова да се среде
>

Од колку саатот? Јас полагам од 8 - 11, па може после тоа да дојдам.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111111/f8b49eb4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list