[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 09:23:34 UTC 2011


On 11/11/2011 12:08 AM, Aleks wrote:
>
>> Имаме направено мреки од сите простории, нахнадно ќе ги закачам штом 
>> најдам некој FLOSS софтвер за дизајнирање за соби :)

Можно е денес да треба да одам со архитектите до хаклаб за да видат што 
како и да ни дадат некој предлог план за внатрешното уредување. Се уште 
чекам одговор од нив, но во секој случај денес или во недела ќе ми треба 
клуч од местото.

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
More information about the Ossm-members mailing list