[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Azder azhder at gmail.com
Fri Nov 11 09:49:16 UTC 2011


Ако сум во СК следниот викенд  можам да помогнам.

Се читаме (Se chitame).


2011/11/11 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> On 11/11/2011 12:08 AM, Aleks wrote:
>
>>
>>  Имаме направено мреки од сите простории, нахнадно ќе ги закачам штом
>>> најдам некој FLOSS софтвер за дизајнирање за соби :)
>>>
>>
> Можно е денес да треба да одам со архитектите до хаклаб за да видат што
> како и да ни дадат некој предлог план за внатрешното уредување. Се уште
> чекам одговор од нив, но во секој случај денес или во недела ќе ми треба
> клуч од местото.
>
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**mailman/listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111111/ef017c2d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list