[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Azder azhder at gmail.com
Fri Nov 11 11:55:35 UTC 2011


Колкава бројка е тоа? Листата на оние што даваат пари за кирија?
Се читаме (Se chitame).


2011/11/11 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2011/11/11 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>
> > Јас имам клуч
>
> Да се направат клучеви за секој член на хаклабот. Ќе платиме за тоа од
> парите за кирија.
>
> Поздрав,
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111111/06a3aa16/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list