[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Nov 11 11:50:14 UTC 2011


2011/11/11 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:

> Јас имам клуч

Да се направат клучеви за секој член на хаклабот. Ќе платиме за тоа од
парите за кирија.

Поздрав,
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list