[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Nov 12 09:25:25 UTC 2011


2011/11/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Wtf?!!! И сеа двајца да идеме?? Кој кур ебате

Ако треба да покријам трошоци за патот. Ќе покријам. Тоа не е проблем,
ама исто така имаме
и други преземни обрвски кои мора да се завршат, а излегоа во последен момент.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list