[2s.mk-friends] FLOSSK конференција - 12 ноември - повик за презентации

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Fri Nov 11 23:44:03 UTC 2011


Nasha kola sme 4 i trgame 7:30, ti dzvonev Ufo ali jok aber,

Se gledame Prishtina
On Nov 12, 2011 12:31 AM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:

> Или сеа сме точно 5. Ок надевајте се дека дамјан купил зелен картон.
>
> И коа тргаме утре?
> On Nov 12, 2011 12:30 AM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
>> Wtf?!!! И сеа двајца да идеме?? Кој кур ебате
>> On Nov 11, 2011 11:00 PM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> 2011/11/11 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>:
>>> >>> 2 коли одат, во едната кола се : Золи, негов колега, Боки и јас, во
>>> другата
>>> >>> се Уфо, Стама и Дамјан.
>>>
>>> Морам да откажам јас, имаме незавршени обврски со Алда. Мораме да ги
>>> средиме до понеделник.
>>>
>>> C'est la vie!
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Igor
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>>
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111112/58f23c64/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list