[2s.mk-friends] 10 years Eclipse Party

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Wed Nov 16 22:43:42 UTC 2011


Здраво до сите,

овој месец се слави 10 години  постоење на  Eclipse .
Повеќе информации на http://jug.mk/events/eclipseparty/
исто за споделување
https://www.facebook.com/event.php?eid=257875870928364

Доколку сакате нешто да се додаде во агендата  или сакате да зборувате
на нешто Eclipse related (ништо премногу техничко )на настанот
слободно пишете.
Во план е да имаме краток  преглед на историјата на Eclipse и да
разгледаме дел од проектите  кои би биле интересни во блиска иднина.
Исто така ќе имаме и favorite feature дел каде секој ќе може да го
каже она што му е омилено.

Поздрав и се надевам дека забавата ќе биде со голема
посетеност(Слушнав ќе имало  Eclipse themed торта :D  ).Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mkmite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/


More information about the Ossm-members mailing list