[2s.mk-friends] Хаклаб: Инфраструктура

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Nov 17 14:40:08 UTC 2011


Дајте бриф што од дизајн требе да се дотера на еден ПВТ мејл или тука и се
надевам дека за кратко ќе го дотераме. Исто треба да се скоцка една кутија
за донации што ќе стои тамо во ќошот само треба кординатор да го организира
ова... :)

Поздрав и со среќа Нова КИКА
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111117/146c2105/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list