[2s.mk-friends] Хаклаб: Инфраструктура

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Nov 17 14:42:37 UTC 2011


https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQvcarA-pYQioxZ7Jzlye_dJKxG9hyADd-xOaR901y_Ti7kD4W8

еве ова и да пишува дека интернетот е обезбеден од нив :)
ако има нешто + ќе пише некој најверојатно


2011/11/17 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at gmail.com>

> Дајте бриф што од дизајн требе да се дотера на еден ПВТ мејл или тука и се
> надевам дека за кратко ќе го дотераме. Исто треба да се скоцка една кутија
> за донации што ќе стои тамо во ќошот само треба кординатор да го организира
> ова... :)
>
> Поздрав и со среќа Нова КИКА
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111117/bdb87323/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list