[2s.mk-friends] донации за КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 18 11:20:21 UTC 2011


2011/11/18 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
> Една од идеите за подолготрајно финансирање преку мали донации беше
> сите заинтересирани да, по основ на траен налог, издвојуваат месечно
> пари кои би ги донирале на 2с.мк за потребите на КИКА.

Би можеле да го потсредиме текстов да биде поофицијален и да го
објавиме на 2с.орг.мк во некој нов дел за донации како и на блогот.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list