[2s.mk-friends] Јавни податоци за КИКА

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Mon Nov 21 09:05:28 UTC 2011


Планирам да објавам на list.mk пост каде што ќе има податоци за местото
каде што се наоѓа новата КИКА, банковната сметка за донации и слично....

Што да додадам/извадам, дали сметате дека треба и ако веќе има објавено
каде да преземам информации?


Поздрав
Благој
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111121/305aff32/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list