[2s.mk-friends] Јавни податоци за КИКА

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Mon Nov 21 09:12:15 UTC 2011


2011/11/21 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at gmail.com>:
> Планирам да објавам на list.mk пост каде што ќе има податоци за местото каде
> што се наоѓа новата КИКА, банковната сметка за донации и слично....
>
> Што да додадам/извадам, дали сметате дека треба и ако веќе има објавено каде
> да преземам информации?
>

Покрај основните информации, треба да се нагласи дека постои олеснета
процедура за донации преку траен налог од неколку банки.

Поз.

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list