[2s.mk-friends] Јавни податоци за КИКА

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 21 13:05:15 UTC 2011


2011/11/21 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at gmail.com>:
> Планирам да објавам на list.mk пост каде што ќе има податоци за местото каде
> што се наоѓа новата КИКА, банковната сметка за донации и слично....
>
> Што да додадам/извадам, дали сметате дека треба и ако веќе има објавено каде
> да преземам информации?

http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list