[2s.mk-friends] донации за КИКА

Boris Ristovski borisristovski at gmail.com
Mon Nov 21 16:31:14 UTC 2011


Здраво на сите,

Сакав да споделам инфо за начини на донирање кои ги практикува МЦМС (
www.mcms.org.mk), може истите да се применат за КИКА:

http://www.mcms.org.mk/mk/poddrska/doniraj/kako-moze-da-doniram.html
http://www.mcms.org.mk/images/kampanji/doniraj-od-svojot-personalen-danok-na-prihod.zip
http://www.mcms.org.mk/mk/za-nasata-rabota/jaknene-svest-i-kampani/lista-na-kampani/384-doniraj-od-svojot-personalen-danok-na-prihod.html

или во кратки црти, заедницата може да донира дел од персоналниот данок
за приходот надвор од плата (дивиденда, договори на дело и сл.)
однсоно место парите да се одлеат кон УЈП, може да се одлеат на проект
од јавен интерес, во случајов хаклаб КИКА

Доколку треба дополнително инфо за постапката, пишете или пак обратете се
на колешката Даниела достапна на dsj at mcms.org.mk или на 02/ 3088980

Поздрав,
Борис Ристовски (@twibi)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111121/dc5ffc4b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list