[2s.mk-friends] донации за КИКА

Novica Nakov novica at bagra.org
Mon Nov 21 16:41:21 UTC 2011


Борис фала за потсетникот. Ја знаеме ова пракса, но нели за вакво нешто 
потребно е регистрирање на проект што е од јавен интерес.

Дали според тебе (или според МЦМС) нешто како КИКА може да помине како 
'jавен интерес' во м. за правда?

-- нMore information about the Ossm-members mailing list