[2s.mk-friends] донации за КИКА

Novica Nakov novica at bagra.org
Mon Nov 21 20:48:44 UTC 2011


> Може во текот на утрешниот ден, да ме побараш ти или кој и да се нафати па
> да разгледаме опции. (мојот број е 3088972)

Па, јас не. Но, ти благодарам за понудата за помош.

-- н.More information about the Ossm-members mailing list