[2s.mk-friends] Nordeus Hackathon 2011 - Белград

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Wed Nov 30 09:14:08 UTC 2011


2011/11/30 Azder <azhder at gmail.com>:
> Значи треба да се користи Windows, Eclipse, Flash Builder,  Adobe CS5 suite
> (Photoshop)за да се добие
>
> iPad2
> HTC Sensation
> Monitor
> Slušalice
> Wireless kit
> Microsoft Touch mouse
> Razer mouse
> Nintendo Wii
>
>
> :)
>
> Овде гледам Rok za prijave je 01.12.2011 Prijavi se!
> кај пишува дека  е продолжен?
>
> Се читаме (Se chitame).
>
>
> 2011/11/30 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>
>>
>> Здраво на сите,
>>
>> Nordeus (http://www.nordeus.com) како еден од најуспешните стартапи во
>> Европа, награден со "Best Gaming Start-up на Europas Awards 2011" и
>> креатор на игра која што достигна 1,000,000 посетители дневно на
>> Facebook
>> (http://it.com.mk/srpskata-top-eleven-stigna-do-1-milion-aktivni-igrachi-dnevno-objavi-2-0-i-android-verzija/),
>> огранизира Hackathon, или 24-часовен натпревар во програмирање на игри
>> во неколку платформи (меѓу побитните Python, Ruby, Java/Android).
>> Подетални информации може да најдете на следниот линк -
>> http://www.nordeus.com/hackathon2011. Настанот е закажан за 23ти
>> Декември, а пријавувањето трае, односно е продолжено до 9ти Декември.
>>
>> За секој учесник ќе биде обезбеден превоз, како и храна и смештај во
>> просториите на Nordeus во Белград (потврдено од нивниот PR менаџер).
>> Може да се пријавите како индивидуалец или во тим до 4 лица. Има
>> вредни награди и сигурно дека ќе биде интересно искуство. Може да
>> користите нивни хардверски/софтверски ресурси или може да си носите
>> свои лаптопи. Може да побарате и помош од нивните инженери и имате
>> целосна слобода на пристап кон решавање на зададените проблеми.
>>
>> Секој заинтересиран може да се пријави, како што споменав, најкасно до
>> 9ти Декември на следниот линк: http://www.nordeus.com/hackathon2011
>> Ако имате дополнителни прашања пишете, ќе се потрудам да добијам
>> одговори.
>>
>> Поздрав,
>> Бојан Илиевски
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

Хехехе, не "треба" да се користи ништо, можеш да си земеш и сопствен
лаптоп, Nordeus само ти нудат можност да користиш и нивни софтверски
алатки, како и хардверски ресурси.

А за рокот за пријавување, во контакт сум со HR менаџерката од Nordeus
и од таму ми потврдија дека е продолжен рокот до 9ти, исто како и за
плаќање на превозот.


More information about the Ossm-members mailing list