[2s.mk-friends] Nordeus Hackathon 2011 - Белград

Azder azhder at gmail.com
Wed Nov 30 09:04:40 UTC 2011


Значи треба да се користи Windows, Eclipse, Flash Builder,  Adobe CS5 suite
(Photoshop)за да се добие

   - iPad2
   - HTC Sensation
   - Monitor
   - Slušalice
   - Wireless kit
   - Microsoft Touch mouse
   - Razer mouse
   - Nintendo Wii


:)

Овде гледам *Rok za prijave je 01.12.2011 **Prijavi se!*
кај пишува дека  е продолжен?

Се читаме (Se chitame).


2011/11/30 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>

> Здраво на сите,
>
> Nordeus (http://www.nordeus.com) како еден од најуспешните стартапи во
> Европа, награден со "Best Gaming Start-up на Europas Awards 2011" и
> креатор на игра која што достигна 1,000,000 посетители дневно на
> Facebook (
> http://it.com.mk/srpskata-top-eleven-stigna-do-1-milion-aktivni-igrachi-dnevno-objavi-2-0-i-android-verzija/
> ),
> огранизира Hackathon, или 24-часовен натпревар во програмирање на игри
> во неколку платформи (меѓу побитните Python, Ruby, Java/Android).
> Подетални информации може да најдете на следниот линк -
> http://www.nordeus.com/hackathon2011. Настанот е закажан за 23ти
> Декември, а пријавувањето трае, односно е продолжено до 9ти Декември.
>
> За секој учесник ќе биде обезбеден превоз, како и храна и смештај во
> просториите на Nordeus во Белград (потврдено од нивниот PR менаџер).
> Може да се пријавите како индивидуалец или во тим до 4 лица. Има
> вредни награди и сигурно дека ќе биде интересно искуство. Може да
> користите нивни хардверски/софтверски ресурси или може да си носите
> свои лаптопи. Може да побарате и помош од нивните инженери и имате
> целосна слобода на пристап кон решавање на зададените проблеми.
>
> Секој заинтересиран може да се пријави, како што споменав, најкасно до
> 9ти Декември на следниот линк: http://www.nordeus.com/hackathon2011
> Ако имате дополнителни прашања пишете, ќе се потрудам да добијам
> одговори.
>
> Поздрав,
> Бојан Илиевски
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111130/2e152ffd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list