[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Sun Oct 2 16:29:27 UTC 2011


тука сум. неможев да стигнам на состанок, ќе ве барам утре да донирам.

позз.

2011/9/30 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> On 09/30/2011 04:39 PM, Arangel Angov wrote:
> > On 09/30/2011 02:35 AM, Arangel Angov wrote:
> >> Утре состанок во 17.30 во КИКА? (би било добро да поминат и сите
> >>  оние што се спремни да плаќаат 20 евра месечно за просторот)
>
> Еве кој е статусот:
>
> Луѓе што се пријавиле да плаќаат 20 евра месечно и се 100% сигурно :)
> - - Миша
> - - Далибор
> - - Горан
> - - Арангел
> - - Владан
> - - Дамјан
> - - Тамара
> - - Стама
> - - Јованка
> - - Александар
> - - Чомбе
>
> Луѓе што ќе донираат по 10 евра:
> - - Игор
> - - Бојан
>
> Луѓе што се пријавија на листава, но не сме сигурни дали би донирале
> 20 евра месечно пошто не дојдоа на последните два состанока и не
> знаеме дали воопшто ќе доаѓаат:
> - - Христина
> - - Миопа
> (ако може да ми потврдите дека уште еднаш тука или приватно на мејл
> дека се уште сте заинтересирани, би било супер)
>
> Добрата вест е дека 11 луѓе се доволни за киријата, и за месечните
> трошоци како струја, кафе, комуналии и сл.
>
> Најверојатно ќе знаеме дали се селиме и кога точно некаде на почетокот
> на наредната недела.
>
> Што ќе ни треба до тогаш:
>
> - - Луѓе со коли (the more the better)
> - - Кутии (кој може да донесе кутии било кога во КИКА, ни требаат многу
> кутии за да го преселиме хардверот)
> - - Траен налог: Некој ќе треба да ги помине сите банки и да земе траен
> налог за да напраиме пример темплејт што ќе го ставиме на веб за да
> можат луѓето да си пополнат такво нешто за да им се одзима секој месец
> по 20 евра донација од сметка и автоматски да се префрлуваат на
> сметката на 2с.мк која што потоа би ја плаќала киријата. Ова е
> нормално за оние што се вработени и зимаат плата секој месец - датум
> за одземања на средствата може секој посебно да си избере.
>
> Епа тоа, фала ви на сите за поддршката, па да видиме како ќе биде
> понатаму, сега за сега во секој случај идеме напред ако се преселиме
> во поголем простор и продолжиме со нормалните активности. :)
>
> За селењето ќе пратам порака одма штом имам повеќе информации.
> - --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
> Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
> Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/
>
> iQEcBAEBAgAGBQJOhfNDAAoJEOJshBPknjYKq4AH/Ak0D/JPmVsxdpJuIFlyhETy
> vUbGNK6ZKo5EJuksnI5o6/lp9bN2bqBGHsS3BIQFWaJEX5ivwGHAuMBSrO1bhK8w
> W+AC2G0ZHkc2HG4HC+WEef3wESOZvKqJuMVtYvgh1kkzosnsVkGg8C7/KD/Ii3Kz
> I4jteuJvecSXd6ZltFGy9l9Q3e6Ydu4jHFM3qiTeGZOYziuFzyab5dfS/qkwGsm8
> 6fdErgw88EC1GEZ6LtoBTzcoliyDko55xoEBB1M2eXXzZydnIFMxtqtxtJNxcznR
> ZGQpDWngxjqVUAlxBJstMg2EimdJKK/f+2cGRurJIU/SNLUn+UZ1ZPYeiFFYelo=
> =b/DU
> -----END PGP SIGNATURE-----
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111002/3d871669/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list