[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Oct 3 09:47:47 UTC 2011


Ми се јави агентот за просторот на илинденска, јас му кажав дека сакаме да
го земеме оваа недела што поскоро, а тој ми кажа дека не се издава веќе,
туку само се продава. После тоа ме праша дали да прашува за места и му кажав
да, околу 150-160е во близина на центар докај 60 квадрати. Рече дека ќе се
потруди да најде, а и дека ќе ги праша газдидте на овој стан дали сепак би
ни го издале.
Тоа е.
Би требало да ми се јави денес.

поздрав,
-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111003/b12e909f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list