[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Thu Oct 6 07:21:19 UTC 2011


Дали постои некоја информација во врска со старото точка на Илинденска кај
цека и колку е возможно тоа место да се користи за овие активности?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111006/9925f218/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list