[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 5 19:58:22 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 05.10.2011 21:48, Aleks wrote:
> Тоа би било тоа, доколку нешто сум испуштил нека ме поправат 
> другите што беа да го гледаме просторот.

Имало и пумпа за вецето што пумпа срања нагоре - ова може да биде
потенцијална катастрофа од која што не знам како би се извадиле искрено.
Ако не најдеме ништо друго ова ни е единствена опција afaik. Добро е
што не не обврзуваат со договор на одреден период, туку месец за месец
колку што разбрав.

Има некој простор во порта влае 100 квадрати за 200 евра, па ќе се
јавам утре за тоа да прашам.

Слободно јавувајте се прашувајте за простори и пренесете тука.
Условите ги пишува погоре во тредов - никој нема да дое и да ни најде
хаклаб, мораме да го најдеме ние.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOjLbZAAoJEOJshBPknjYKvtYH/RyEZwhy9ToybXL8TME9py7j
Y/SkNGmAI4ujsVco08dMEFpzkgnEwt4ptLvG0a41c7AtSfORuv+y1Zhx/ZmoRasw
vlCr+m+EPcNtepohCJJyk7wTw/9QMzI2haAx9ghu4B5xAYMAO4pvm+rhObvmMJON
WQNEzcFdfMjtpgamgBZlK8LGrr4sCMm9k366Qy+B8bshHOJdUyHclenGJ3CZkcj4
BH4SXrDlZWt4P30PzR6UbebMakf4SBY+WJCA1WPal5Pw7oww+VtZJyFZafozwcS3
JtkYFhleUiVaBooF5mKZ3QsvryfH/3cohC2/+kG5EAi7OT14L/db92V3qrHVZGo=
=BGms
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list