[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Oct 6 08:15:40 UTC 2011


>
> > Дали постои некоја информација во врска со старото точка на
> > Илинденска кај цека и колку е возможно тоа место да се користи за
> > овие активности?
>
> Благој, скролни малце погоре, го дискутиравме тоа.
>


Арангел, мислам дека Благој мисли баш на точка, долниот спрат, каде што беше
КЦ „ЦК“ ама таму би требало да има други невладини организации.

После работа ќе одам до треска (фабриката) да проверам дали се изнајмуваат
бараките. Бев еднаш пред неколку години и супер би ни дошла некоја барака,
само да ги провериме цените. Има доста фирми што изнајмуваат простории, бар
една од четири би требало да е слободна. Големи се околу 150-200кв, ќе
видиме после како што.
Планирам да одам накај 16:15, кој сака нека дојде.

-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111006/bda730da/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list